top of page

Wil je tijdelijk een hond opvangen?

Wordt dan Houndation gastgezin voor een hond die vanuit Bulgarije naar Nederland komt. Wij verzorgen alles wat nodig is zoals reis, chip, vaccins, evt castratie of sterilisatie, alle dierenarts bezoeken, voer en andere benodigdheden.

Jij zorgt ervoor dat de hond rust liefde en aandacht krijgt, wordt begeleid bij het wennen aan een nieuw land, taal etc. Je beschrijft het karakter uitgebreid en je helpt mee en krijgt inspraak in het zoeken naar een baasje, een thuis voor altijd. Om niet teveel te slepen met de hond vragen we je 1 ding: de hond blijft bij je tot hij/zij geplaatst is. Meestal duurt dat tussen de 2 en 5 weken, uiteraard zijn er altijd uitzonderingen.
Liefst omgeving Amsterdam (tot ong 30 km) ivm begeleiding vanuit ons!

Download hieronder het  formulier waarop je kunt aangeven wat voor hond je het liefst opvangt (klein/groot/pup/volwassen/energiek/rustig etc) en wat je een hond kunt bieden.
Het is veel werk maar waanzinnig dankbaar om een dier te zien veranderen van hoopje ellende naar een hond, waar de mensen die hem/haar adopteren dolgelukkig mee zijn

Download intake formulier gastgezin hier

(verzenden naar: info@houndation.com)

Postadres:

Houndation 

Den Ilp 135a

1127PM Den Ilp

WORD DONATEUR

Bankrekeningnummer: NL58TRIO 0198074352

KvK nummer: 62055747

Fiscaal nummer: 8546.21.167.

Paypal: info@houndation.com

PayPal ButtonPayPal Button
bottom of page